De praktijkwebsite van vandaag

Digipraktijk

Digipraktijk biedt u voor een aantrekkelijk tarief en zonder veel rompslomp een professionele website voor uw praktijk. Een praktijkwebsite die gegarandeerd veilig, makkelijk te beheren en mobielvriendelijk is. Digipraktijk besteedt veel aandacht aan het gebruiksgemak, zowel voor u als voor uw patiënten. De website wordt zo opgebouwd dat relevante informatie makkelijk vindbaar is. Het beheer ervan is eenvoudig. U kunt op een gebruikersvriendelijke manier pagina’s toevoegen of teksten wijzigen. Het is bovendien mogelijk om een veilige koppeling te maken met uw huisarts informatiesysteem (HIS).

De vormgeving van Digipraktijk is overzichtelijk en zorgt ervoor dat de inhoud zo goed mogelijk. in beeld is. De navigatie is logisch en begrijpelijk voor de bezoeker. We bieden u de keuze uit drie varianten. De vormgeving wordt ingericht naar uw kleuren en huisstijl.

Tevreden praktijken

De huisartsen van huisartsenpraktijk s-Gravenpolder:

“Volop support bij ontwikkelen website
De nieuwe website van de huisartsen van huisartsenpraktijk ‘s-Gravenpolder is volop in gebruik. Zij zijn erg tevreden over de samenwerking met DORST communicatie | Digipraktijk. Patiënten weten de website goed te vinden. Zij ervaren het gemak van online een afspraak maken, mailen en regelen herhaalmedicatie eenvoudig…”

Ga verder naar www.digipraktijk.nl

Laat u verrassen en laat uw online ambities vrijblijvend uitwerken en schetsen.

MAAK EEN AFSPRAAK Of bel direct 0113 341 760